Doraemon-Mesin Masa Hilang Malay Sub 2014

Download Doraemon-Mesin Masa Hilang Malay Sub 2014

PERHATIAN!!! ANDA MESTI DOWNLOAD SEMUA FILE . DAN GABUNGKAN SEMUA FILE GUNAKAN HJSPLIT.

>>TENGOK CARA GUNAKAN HJSPLIT – KLIK SINI

Doraemon-Mesin Masa Hilang.mp4_thumbs_[2014.06.06_15.09.09]

 

Download link

Part 1 http://adf.ly/pK4n5

Part 2 http://adf.ly/pK4oT

Part 3 http://adf.ly/pK4rk

Dalam link adfly tunggu 5 saat, kemudian klik SKIP AD

Watch link http://adf.ly/pWNI4

 

Episod terbaru akan diPUBLISH selepas LIKE di bawah melebihi 200 LIKE

(Visited 470 times, 1 visits today)
 
  • angah is

    movie xpenuh .. bile download .. file xde

    • http://animemalay.net/ megaman.din

      download balik dan pastikan anda tahu di mana anda telah save file tu, dan gunakan hjsplit

      • Pheonix

        bagi vdeo la admin
        dont make me cry

  • Sakura.Girl

    saya dah cuba cara untuk download melalui HJSPLIT tapi tetap juga x boleh.

    • http://animemalay.net/ megaman.din

      bukan download melalui HJSPLIT, tapi GABUNGKAN SEMUA FILE GUNAKAN HJSPLIT.

      • Sakura.Girl

        ye saya tahu..saya dah gabungkan semua file tetap juga x boleh..

  • Sakura.Girl

    Boleh x movie ni di upload dalam youtube,bagi memudahkan untuk menontonnya..

  • saya

    huaaa x boleh juga..byk kali dah download 🙁 tolong reupload dalam form yg lebih senang. pls admin 🙁

    • Sakura.Girl

      samalah mcm sya awk,sya dah download tapi x dapat dibuka kan…

    • http://animemalay.net/ megaman.din

      sila guna Watch link yg terbaru

      • saya

        watch link kat atas tu baru ke? x dapat buka pun watch link tu. bila tekan skip ad tu, dia x keluar apa2 =.=” sedihnya mmcm ni 🙁

        • http://animemalay.net/ megaman.din

          copy paste link pastu tulis captcha tu

          • Sakura.Girl

            macam mana tu admin…x brapa faham,dh copy link tu..nak tulis captcha tu kat mana?

          • Sakura.Girl

            Ok admin,dah dapat buka…terima kasih….^_^

  • Doli Ripalino

    kenape pulak hrus download hjsplit? bkin smkin susah je. sial awq

    • http://animemalay.net/ Megaman

      tak malu, nak tengok yg org buat, kutuk2 bagai…g jauh2…

      • Doli Ripalino

        emang ni filem korang yg buat ??
        tak tau malu. ngaku2 buat filem ni

        • http://animemalay.net/ Megaman

          kami tak kata yang kami buat filem, HAHA..kami buat sarikata bahasa melayu…g la main jauh2

          • tepi jalan

            tanx admin…xkre la spe pn yg buat,yg pnting admin best

  • Sakura Mugiwara No Rufi

    admin tak de cara lain ke nak download episod ni

    • http://animemalay.net/ Megaman

      tu je cara nya

  • Pheonix

    admin hehe
    bagi video yer
    tk fhm mane lah intro tu
    sebab tu saye tk download secret gadget