Doraemon 2014-Pertemuan di Bukit Bersalji Malay Sub

Tonton dan Download Doraemon 2014-Pertemuan di Bukit Bersalji Malay Sub

In adfly link, wait 5 second, then click SKIP AD

Gdrive link watch and download

click here

click here

 

Mediafire link download

click here

 

Episod Doraemon terbaru akan diletak di website setelah LIKE di bawah melebihi 150 LIKE

(Visited 379 times, 1 visits today)
 
  • Natasha Nurul

    anime malay boleh tak video doremon ni saya letak kat youtube

    • http://animemalay.net/ megaman.din

      maaf la x leh, kalau nk share, sila share link website ni, itu bukan hak kami tapi mohon hormati kerja kami

  • Natasha Nurul

    Please

  • Natasha Nurul

    Tapi saya nak tanya macam mana nak save video aegisub dengan subtitle

  • Natasha Nurul

    tolonglah saya dah banyak buat subtitle

  • eyra_sopy

    xyah la letak youtube.cukup layan dalam animemalay sudah..

    • http://animemalay.net/ megaman.din

      betul betul betul

      • Natasha Nurul

        cepat lah macam mana nak save video subtitle aegisub ni macam video ni yang ada subtitle ni

  • Natasha Nurul

    orang tanya nak save video pun tak boleh sombong megamin ni orang dah cakap baik2 dah cakap berapa kali dah sombong

    • http://animemalay.net/ megaman.din

      maafla, x sempat nk layan,ramai lagi yg tinggalkan komen dan mesej admin, bukannya nak layan awak saja, jangan kata sombong plak, awak cari sendiri la di internet, di sini tempat TONTON anime BUKAN tempat cara nak buat sub, banyak di website caranya , cari la….

      • Natasha Nurul

        saya tahulah nak cari google tapi nak tulis ape