Dragon Ball Z Kai Episod 10 Malay Sub (2014)

Tonton dan Download Dragon Ball Z Kai Episod 10 Malay Sub (2014)

MP4upload link tonton/download

http://adf.ly/qNrPP

 

Gdrive link

tonton http://adf.ly/qNrU3

download http://adf.ly/qNrVf

 

PS– Segala ejaan nama karakter telah berubah kerana admin telah tukar sarikata asal dari Hatsuyuki-fansub kepada Baaro-sub yang lebih cepat keluar berbanding Hatsuyuki. Tapi sarikata Hatsuyuki-fansub boleh dikatakan berkualiti juga tapi lambat untuk  release.

(Visited 552 times, 2 visits today)
 
  • Afif

    Mane episode 11 kate setiap minggu update 2 episode

    • http://animemalay.net/ megaman.din

      awak ni tak pandai membaca ke? kan LIKE yg sebelum ni x sampai 150 LIKE! kalau nk cepat atau bnyk episod, pakat2 LIKE la ye…

  • azman

    hahaha… btul2 jngan lupa like

  • adam

    Aku sokong Tapi Knp lah kene. Like. Ha pelik. Org tak yah lah like kan senang

    • http://animemalay.net/ megaman.din

      tu untuk majukan website ni le…kalau x LIKE/SHARE x ramai orang tengok, sia2 kerja admin, harap faham

  • Anonymous

    Admin tolonglah episode11 please

  • admin batak

    admin batak LIKE . puiii ale uto

  • admin batak

    admin batak LIKE . puiii ale utooo