Dragon Ball Kai Episod 15 Malay Sub (2014)

Tonton dan Download Dragon Ball Kai Episod 15 Malay Sub (2014)

Dalam ADFLY link, tunggu 5 saat, kemudian klik SKIP AD

Firedrive Tonton/Download link

http://adf.ly/qz48q

Gdrive link

Tonton – http://adf.ly/qz4CZ

Download – http://adf.ly/qz4DV

Faster streaming-low quality

Tonton – http://adf.ly/qz4GB

KLIK PROCEED TO VIDEO

Sokong AnimeMalaydotNET dengan LIKE/SHARE untuk kejar episod seterusnya

(Visited 551 times, 2 visits today)
 
  • Muhamad Akmal

    cerita ni keluar kt channel brape??hari ape??and mase bile?

    • http://animemalay.net/ Megaman

      Hanya di Anime Malay dot NET ( http://animemalay.net/ )

      • Saiyan

        punya nk bgi tgk kt website dia ja… pelaq, nk duit ja website ni,,kalo x dpt duit, x upload la citer2 ni sume

        • http://animemalay.net/ Megaman

          awak nk cari di mana yg malay sub, kalau x di sini kan???
          kalau pasal duit tu no.2 la..ni sebagai hobi dan suka2 saja….
          inilah dpanggil fansubber

        • Haziq

          gampang je perangai org dah kasi tengok tu syukur jela bangsat..bodoh betol

  • IR hazwan

    encik megaman..knpe smua link xleh ni..please help..:)