Naruto Shippuuden Movie 6 – Road to Ninja [Bahasa Melayu]

Naruto_the_Movie-_Road_to_Ninja's_main_poster

Tonton dan Download Naruto Shippuuden Movie 6 – Road to Ninja Bahasa Melayu

Tonton dan Download Naruto Shippuuden Movie 6 – Road to Ninja Sari kata Bahasa Melayu

Tonton dan Download Naruto Shippuuden Movie 6 – Road to Ninja Malay Sub

Tonton dan Download Naruto Shippuuden Movie 6 – Road to Ninja Malaysia

Special thanks to basyirstar

Streaming Youtube link [SD-HD]

http://adf.ly/12Dcjl

 

Faster streaming-low quality link

http://adf.ly/qtiw5

KLIK PROCEED TO VIDEO

 

MEGA Download link

http://adf.ly/qqxVJ

 

Firedrive link Tonton/download

http://adf.ly/qqI1i

(Visited 4,818 times, 19 visits today)
 
  • wisy ridhuan

    upload lah banyak lagi cerita the movie

  • http://batman-news.com fazli

    best dohh

  • Boomz Bm

    macam mane koran tengok movie ni ajar please

  • cydox

    kena download ke nak tengok?atau boleh tengok online?

    • http://animemalay.net/ Megaman

      baca la..streaming dan download ada tulis…

      • mr.b

        tk sopan lngsung

        • http://animemalay.net/ Megaman

          puih..tu ayat biase2 je la

  • B0SANvevo

    Admin boleh x kalau aq nk post MOVIE ni kt YouTube? Aq taja web ni aq x edit animemalay.net , Please :3

    • http://animemalay.net/ Megaman

      x yah susah2 g upload…share je link website ni…jangan jadi batak view kat utube plak

      • mr.b

        sopan sikit ckp

        • http://animemalay.net/ Megaman

          apa yg teruknya? ada admin guna perkataan kasar ke? tu ayat biasa2 je la…x de word bad pon

      • Ismail Md Zani

        hai admin.. bila nak keluar boruto: naruto the movie? teringin nak tengok

  • Wilson Ong

    ADMIN…THE LAST MOVIE NARUTO BILA PULA NAK KELUAR??SEBOLEHNYA MALAY DUB

  • GM

    Hai admin hmmm bila nak keluar naruto the last movie teringin nak tengok hmmm

  • mr.b

    admin kurang ajar

  • Hyder Hayashi

    admin cmne nak download guna firedrive??

    • http://animemalay.net/ Megaman

      firedrive link dah mati..sila guna MEGA link

  • Nurul Shafinaz

    Admin kenapa tk boleh download kt mega?

    • http://animemalay.net/ Megaman

      link MEGA dah mati..sila guna Streaming Youtube link [SD-HD]
      http://adf.ly/12Dcjl