Dragon Ball Kai Episod 27 Sari Kata Melayu (2014)

Tonton dan Download Dragon Ball Kai Episod 27 Sari Kata Melayu (2014)

Credit to Tapaw

 

Kami sedang mencari sesiapa yang SUKARELA dan BERKEMAHIRAN untuk menyambung mensarikata-kan anime Dragon Ball 2014 ini. Berminat? Sila hubungi kami-https://www.facebook.com/messages/AnimeMalayDotNet

Sila gunakan link ini untuk menonton untuk hardsub – http://lynk.my/rK8q

update 29 Julai 16- sebab link sub dibawah dah mati!

 

 

Maaf, sila Download video nya, dan sub nya sekali, mungkin admin tersalah encode

File subtitle melayu MEGA- Click here

MP4upload Tonton/Download link

http://adf.ly/taot0

MEGA download link

http://adf.ly/taovI

Gdrive

Tonton  http://adf.ly/taox1

Download http://adf.ly/taoxz

Dailymotion Tonton


[AnimeMalayDotNET]DragonBallKai2014 027 by www.animemalay.net

 

 

Kami sedang mencari sesiapa yang SUKARELA dan BERKEMAHIRAN untuk menyambung mensarikata-kan anime Dragon Ball 2014 ini. Berminat? Sila hubungi kami-https://www.facebook.com/messages/AnimeMalayDotNet

(Visited 724 times, 5 visits today)
 
  • Epiczy SDR

    asal takde sari kata?

    • http://animemalay.net/ Megaman

      Maaf, sila Download video nya, dan sub nya sekali, mungkin admin tersalah encode

      • Epiczy SDR

        dh abis download video ngan sub, lpstu nk buat camne?

  • Tapaw

    Mungkin ada yang tak tau nk pasang subtitle pada video.. jalan paling senang download vlc player–> Buka video–> Klik pada column subtitle dan pilih subtitle file

    • Epiczy SDR

      wow, k cun bro,ty so much 😀

  • adam

    Aku tak boleh pun

  • adam

    Aku Tengok dalam henpon

    • Guest

      Untuk Android phone, sy slalu guna mx player..
      Buka MX Player (download di playstore)–> Buka video–> Tekan button tu (dalam gambar) –>Pilih subtitle file

  • Apple Pink

    mana episode 28

  • pinpin

    File sub tu xleh download la die ckp file in not exis

    • http://animemalay.net/ Megaman

      Sila guna MEGA link

  • Haris Ikhwan

    mf.. file sub tak blh download

    • http://animemalay.net/ Megaman

      hmmm…ni video lama punya dah… nanti admin cari file tu kalau ada lg…

  • Kakarot

    #supportanimemalaydotnet

    • Kakarot

      Pendek cerita, mana saya boleh cari fail subtitle utk episod ni ya?

  • Kakarot

    Fail subtitle MEGA dah kena terminate. huhu #supportanimemalaydotnet

    • http://animemalay.net/ Megaman

      link update bro untuk hardsub