Sword Art Online II Episode 1-5 Sari Kata Melayu

Sword Art online II

Tonton dan Download Sword Art Online II Episode 1-5 Sari Kata Melayu

Tonton dan Download Sword Art Online Season 2 II Episode 1-5 Bahasa Melayu

Tonton dan Download Sword Art Online Siri 2 II Episode 1-5 Malaysia

Tonton dan Download Sword Art Online Musim 2 Episode 1-5 Malay Subtitle

Tonton dan Download Sword Art Online II Episode 1-5 Malay Sub

 

>>BACA INI DULU<<

Hai semua, nampaknya kebanyakan link kami upload dah mati sbb dah lama upload dari dulu lagi…Tapi kalau nak tengok jugak sila klik link ini saja http://www.animedisini.net/search/label/Sword%20Art%20Online?&max-results=12

Klik link tu ya!

GUNA LINK INI >>

LINK UPDATE JIKA SEMUA DI BAWAH TIDAK MENJADI

 

Download mp4upload link

Episod 1 http://www.mp4upload.com/6ao6q7fgcpuv

Episod 2 http://www.mp4upload.com/eh2j32zeyxn4

Episod 3 http://www.mp4upload.com/x8si48uzafji

Episod 4 http://www.mp4upload.com/t5asgwjwk5ot

Episod 5 http://www.mp4upload.com/dxruxszxb6jy

 

 

MEGA Download link

Episod 1 https://mega.co.nz/#!aBBg3C7I!NzA2zRymFM9aywgfKh3bN6GCfclQTU3MYKhQsim7cLo

Episod 2 https://mega.co.nz/#!jJxQ0DBJ!FAwN-MhA_B0Rwp058FriPZPtwZ85cErHJBFxd5Lq30c

Episod 3 https://mega.co.nz/#!rdYgQBIK!JaQKSmFkDPRaYLsGo7YNIv5SAYkGJ79RSFELqeiohHg

Episod 4 https://mega.co.nz/#!yRohEAYJ!BxmdmzbeV2FH1uzNzDvN4nt3lnaDemjLsoTTKNyYG-c

Episod 5 https://mega.co.nz/#!fdYCxYIb!LpvN13K106GopKFxFVVmVhV8eBy9Lhofedwlcvzd5ko

 

Tonton MP4upload player

 

(Visited 2,137 times, 21 visits today)
 
  • bardock

    teruskan hingga episod akhir..

  • Ziff Azhar

    Teruskan admin

  • Ziff Azhar

    Kalau boleh tolong cepat skit upload episode 6-13 sbab anime nie dah sampai episod 13

    • Afeqien Art Kazuma

      sila layan laman web ini http://www.animedisini.com kami akan upload sao II disini ^^

      • Ziff Azhar

        Kenapa url tu jadi error 404??????

        • Afeqien Art Kazuma

          entah kena hack kot. baru semalam kena..

          • Ziff Azhar

            Bile boleh baiki masalah nie or dah x boleh

      • Are-syad Sharni

        admin kazuma hya guna mp4upload je , byk erorr la sebab admin buat video HD . admin buat la dlm dua tempat upload kat dlm Filetrip atau googledrive ..

      • Ziff Azhar

        Why

  • Ziff Azhar

    Pukul 12 mlm dah ada episod 14

  • Ziff Azhar

    Bagus juga ada sao ll malay sub

  • Ziff Azhar

    Baru faham jalan cerita

  • Hairul

    same lah

  • Are-syad Sharni

    wahh,, ad Sword art online II.. teruskan admin fansub ‘kan ke penghujungnya .. tq

  • Kirito

    mcm mna nak download ?

  • Yumihara Erisa

    Terima Kasih Banyak2 Anime Malay Kerana Upload SAO 2

  • Syed Muhd Aqil

    betul

  • zofron

    best…

  • zofron

    best….

  • Syaiful Anam

    masalahnya video tu tak geark.. tak guna punya internet solw gila

    • http://animemalay.net/ Megaman

      download dulu la jawabnya

  • Syaiful Anam

    warghh knapa aku sorang jer tak boleh tengok…!!!
    Baka Baka Baka

  • Asjad Sharingan

    kenapa episod 4 tak boleh tengok ?-_- oi ….

  • Asjad Sharingan

    episod 5 pun tak boleh tengok juga …………….

  • danial

    Google drive x de ke mp4upload ni poblem

    • http://animemalay.net/ Megaman

      slow skit ja…download le

  • https://www.facebook.com/100009609452244 Kirigaya Kazuto xD

    The best.. Tapi !! x best ._. xD =3= :3

  • Rahsia

    Lambatnye …internet

  • Aqif Asyraf

    ala kirito jadi perempuan… tak syok la haha

    • Aqif Asyraf

      “macam perempuan 🙂

  • Ariff Iman

    Admin…link dh mati

    • http://animemalay.net/ Megaman

      link mana satu mati? mp4Upload ok

  • xFertzz

    Admin , nanti update Shingeki No Kyoujin a.k.a Attack On Titan

  • Dj FanaR

    npe link mp4upload nye x ley guna

    • http://animemalay.net/ Megaman

      kan dia tulis sdg maintenance..cuba lg lain kali

  • Dj FanaR

    asl x ley download guna mp4upload == admin tolong