Dragon Ball Kai (2014) Episode 32 Sarikata Melayu

dragon 130

Tonton/download Dragon Ball Kai (2014) Episode 32 Sarikata Melayu

Sila ke website link di bawah ini selalu untuk download dan tonton

Tonton/download Dragon Ball Kai (2014) Episode 32 Sarikata Melayu

http://tapawsub.animemalay.net/2014/12/12/dragon-ball-kai-2014-episode-32-sarikata-melayu/

 

(Visited 270 times, 2 visits today)
 
  • EJAT KENARI

    Tq admin. Episod seterusnya bila
    pulak. Hehehe…

  • Muhd Hafiz

    admin episod 33 bila nak keluar

    • Tapaw

      sorry la.. lama x bukak pc.. sibuk skit.. Episode 33 English punye dah keluar, jadi saya akan mula subbing sekarang

      • Budax Anime

        Do Your Best

  • fari

    arigato gozaimasu…

  • zaki

    the best website (Y)

  • zaki

    tak sabar nak tengok episod seterusnya 😀

  • zaki

    harap dapat tengok semua episod sebelum cuti sekolah habis . hehe

  • syahmisuroo

    tak sabar nak tengok muka gabungan gohan dan trunk
    bila episode seterusnya

  • adam

    Jadi malam ni ataupun BESOK pagi cantik ahh

  • adam

    Nape tiba2 percakapan english….. Saya sebenarnya dah biasa dengar cita dragon ball dlm bahasa japan…. Tapi tak ape aah asalkan dah nak keluar episode baru ye

  • Budax Anime

    Saya harap Semua Episode akan keluar sebelum skolah bermula… Admin Do The Best.

  • adam

    Bila episode seterusnya tapaw dah lama ni saya tunggu

  • Tapaw

    Sabar ye.. saya akan keluarkan double episode = Episode 33 dan 34 sekaligus

    • zaki

      tapaw terbaik

  • adam

    Ye

    • Tapaw

      paling lama pun esok pagi

  • adam

    Tapaw hari apa baru keluar tapaw

  • adam

    Ok

  • Gogeta

    trunks+goten=gotenks nanti gotenks jadi gemuk.

  • Amiruddin Irfan

    majin buu baik rupenye