Naruto Shippuden Episod 268 [Bahasa Melayu]

naruto_bijuu_mode_wallpaper_by_dragonballkc-d68micn

Tonton dan Download Naruto Shippuden Episod 268 [Bahasa Melayu]

Tonton/Download

MP4upload –http://adf.ly/uBM3H

Filetrip –http://adf.ly/uBM5X

 

Tonton

(Visited 451 times, 4 visits today)
 
  • Amir Din

    salam. recording untuk naruto dan dragonball malay dubbed ni kurang baik, dia asyik sangkut tak sempat nak habis. Mohon baiki.

    • http://animemalay.net/ Megaman

      wasalam, dah x leh nk baiki..dah asal kami rekod camtu

  • Amir Din

    nanti sekejap! kamu semua record guna apa? saya cadangkan guna live streaming kat tonton.com.my

  • Amir Din

    macam ni, buka kat internet tv tu kemudian guna software untuk record. (free software rasanya ada)

  • Amir Din
    • http://animemalay.net/ Megaman

      kami x rekod screen, tapi rekod guna decoder dari tv

  • Amir Din

    tapi kalau kat tv tu asyik rosak je, nampaknya kena cari cara lain.. cuba guna cara saya.. harap membantu. lagipun kalau nak tengok tv secara online, ada banyak cara, salah satu, tonton live streaming.

    • http://animemalay.net/ Megaman

      tapi cara saya ada timer rekod..kiranya x perlu susah2 tunggu masa citer tu mula…

  • Amir Din

    tapi yang rakaman rosak tu? saya selalu terlepas cerita tu sebab di sekolah jadi kalau anime malay pun rakaman dia rosak, 🙁

  • Lee

    apa la video ni x de suara ke?