The Disappearance of Haruhi Suzumiya [Bahasa Melayu]

Tonton dan Download The Disappearance of Haruhi Suzumiya [Bahasa Melayu]

Tonton dan Download The Disappearance of Haruhi Suzumiya Malay Dub

Tonton dan Download The Disappearance of Haruhi Suzumiya Malaysia

 

Download link – http://adf.ly/qsGQE

(Visited 102 times, 17 visits today)
  • Ikhmal Ismail

    cerita ni x habis…hanya separuh jalan

    • Muhamad Akmal

      ble nk ade sambungannye

      • Ikhmal Ismail

        tak tahu… Insyaallah ade sambungannya….kita berserah pada tuhan

        • Muhamad Akmal

          ade x subtitle bahse mlayu psl cerite ni..sye nk download la..lau x de bleh x tlg wat kn subtitle psl cerite ni..

          • asas

            citer ni dh lama ada sub bahasa inggeris. napa nak sub bahasa melayu je? belajar la bahasa inggeris jugak.

      • Ikhmal Ismail

        hrp akan ada sambungan

  • ridzuan ahmad

    why separuh jln

  • anime ni separoh jalan la why T^T saya nak sambongan anime ni……

  • ilyas syazwan

    sape tahu kt mane nk download separuh lgi movie ni ?

    • cari yg Eng sub banyak kat internet

  • admin tak ada sambungan bahasa melayu ni, sila tengok yg english sub je lah

  • encikmarch

    Anime nie dtayang sblm MH17 Jatuh… Hari Sabtu, mmg ad part ke2 sptutnya 2jm lbih movienya… Mh17 jatuh hri jumaat so part ke-2 xdismbung sbb negara sdng bduka… sblm tue pnyalah tgedik2 aq duk tggu hr sabtu smbungnya…

  • KID

    cite pasal ape ni?cite pasal yg mengembara masa eh?

  • kanda kaji

    eh, hari tu TV9 ada tayang, admin tak rakam ke?