Doraemon Movie 2015: Nobita Wira Angkasa Lepas [Bahasa Melayu]

 

[AnimeMalaydotNET] Doraemon Movie 2015 [Malay Sub] 720p.mp4_thumbs_[2015.08.19_18.51.00]

Streaming dan Download Doraemon Movie 2015: Nobita Wira Angkasa Lepas [Bahasa Melayu]

Streaming dan Download Doraemon Movie 2015: Nobita’s Space Heroes [Sarikata Melayu]

Streaming dan Download Doraemon Movie 2015: Nobita no Space Heroes [Bahasa Malaysia]

Tengok cara download dari adfly >>  http://animemalay.net/cara-download-dari-adf-ly/

 

Multiple link untuk tonton/download  >>> http://lynk.my/qfY7

 

Sila klik LIKE di bawah, dan SHARE selepas menonton!

Jika anda ingin letak anime ni dalam website lain, sila copy link diatas ni sahaja.

(Visited 917 times, 68 visits today)
  • kamarul

    x leh nk download…. link mati

    • jap lagi update userscloud link

  • Mohd Arif Aiman

    dvd doraemon ni dh kluar ke?

    • maksudnya? yg audio melayu? entah…

      • Mohd Arif Aiman

        tk maksud sye cite doraemon ni dpt dr dvd ke english softsub

  • kalau nak tahu..ada beberapa masalah bila admin encode hardsub video ni..perkataan utk gadget doraemon yg panjang jadi lebih dari video..masa buat sub ok je…

  • Fazrel Nordin

    admin.. mmg xley guna mediafire?? link lain slow nk download

    • try la kalau jadi..haha, smlm x jadi..tapi ni nmpk ok plak

      • Pheonix

        Kalu tau name tajuk kat media fre boleh la bagi link yg download
        sbb saye sempat
        kalu guna maxthon boleh find name program kat history
        Broswer lain tkde pun mcm tu hahahehehhuhuhhi

  • kry

    terbaik la ad versi 1080p.. thanks ya ^^

  • ihsan

    takde malay dub ke?

    • Pheonix

      Gamer Says Go learn Bahasa Jepun gagahaha

  • UMAR

    TAKDE BHASA MELAYU BANYAK KE

  • UMAR

    DVD DORAEMON YG BAHRU DAH KELUAR KE

    • UMAR

      DORAEMON PUNYE MUKA PUN TAK MCM NI

  • Sis Nuraqila

    xde malay dub ke?? lebeh suke kalaw tengok malay dub

  • Saufi Ilyas

    best. terima kasih. boleh tao apakah font tuk sub tu ya? sya lihat juga kat eng sub doraemon siri, tpi tak jumpa jenis font apa ni..bole tao font ni sebab best

  • Pheonix

    yG ni tk post pulak yekekeye kekeye keyeyeke

  • M. Azhan Fikry

    admin nak fail subtittle boleh?

  • Farid Amirul

    Mcm mana nk tgk cite ni?

    • dlm lynk, tunggu 5 saat, klik SKIP AD kat hujung atas tu