All List Episod Doraemon [Bahasa Melayu] Streaming & Download link

Tonton dan Download Semua Episod Doraemon yang sebelum ini sahaja.

Yosh! Dukacita link adfly yang kami guna dah mati.. Jadi kami update baru guna lynk.my!

Beberapa link dari mp4upload dah mati, hanya tinggal sedikit sahaja berbanding apa yang telah kami upload sebelum ni. Korang boleh tonton dan download menggunakan link mp4upload ini. Harap hargai usaha kami sebagai fansub anime.

Semua file ini adalah dalam satu folder saja.

Dalam lynk, tunggu 5 saat, klik SKIP AD

Sila gunakan lynk ni  >>> http://lynk.my/QLzi <<<

 

Sekiranya ada beberapa episod yang tak ada, atau link dah mati… Korang boleh gunakan link kedua iaitu Userscloud link…

Userscloud link >>> http://lynk.my/uxwr <<<

 

Sekiranya masih tak ada juga episod yang korang nak tengok… gunakan link Mediafire.

http://lynk.my/JWVi

 

Atau streaming gunakan link dailymotion

Link 1 – http://lynk.my/4KWt

Link 2 – http://lynk.my/Jg1s

(Visited 828 times, 126 visits today)