Kamen Rider × Kamen Rider OOO & W Featuring Skull: Movie War Core Malay Dub

Sinopsis :

Kamen Rider Skull : Pesan untuk Ganda
Persediaan perkahwinan dengan Ryu Terui, Akiko Narumi menjadi tertekan. Akiko terlibat dalam pertarungan dengan Shotaro Hidari, Phillip. Dengan kekuatan memori, Pteranodon Yummy memiliki Akiko melihat masa lalu Sokichi Narumi. Misteri mengapa Sokichi datang ke Kamen Rider Skull terjawab.


Kamen Rider OOO : Keinginan Nobunaga Sisa-sisa mumia Oda Nobunaga mengenakan baju besi dijumpai bersama Kousei Kougami bermula upacara keagamaan di Oda Nobunaga. Eiji Hino bertanggungjawab untuk merawat Nobunaga, tetapi kerosakan dalam perangkat lunak komputer mengarah pada kebangkitan Oda Nobunaga yang dipenuhi dengan hasrat dan balas dendam. Oda Nobunaga kemudian mulakan penaklukan Jepun.


Movie War Core : Menggunakan ingatan masa lalu Kamen Riders, raksasa jahat berkuasa muncul.Mengenal pasti entiti jahat dirinya sebagai Kamen Rider Core dan menunjukkan kekuatannya yang menghancurkan. Untuk menghentikan Kamen Rider Core, Kamen Rider Double & 000 menuju ke dalam Bumi di bawah tanah untuk pertempuran epik melawan Kamen Rider Core.

(Visited 139 times, 156 visits today)