Cara Guna HjSplit

Sila Download HjSplit dahulu untuk gabung video.

Download link – http://download.cnet.com/HJ-Split/3000-2248_4-10550268.html

atau link ini http://www.hjsplit.org/windows/

 

 

File yang dalam part part kecil ni kat hujung tu ada tulis (.001, .002 , .003) dan seterusnya kalau banyak part .

1. Mula mula download Hjsplit, kemudian, buka Hj split tu, Pilih JOIN dan tekan Input untuk cari file .001. Pilih le file yang .001 dan tekan Open. Sebelum tu pastikan semua file dalam satu folder.

 

2.Bila dah tekan Open, file .001 tadi dah masuk bahagian Input tu. Kemudian tekan le Start. Tunggu sampai habis diproses.

 

langkah 5

 

 

3.Bila dah siap complete. Tekan Ok.

  • ???

    x leh pon

    • Anon

      alaaa… gune je Any Video Converter

      • mana boleh, file die jenis (.001, .002 , .003)

        • Anon

          Pulak dah >_<

          • Anon

            Err admin sy tau x leh request anime.. tpi rmai nk tgk Origami Warrior.. hope bleh upload thx (y)

    • kenapa tak boleh pulak? Bacalah instructions dia betul betul

  • Thank you very much. You are the best!!!!!!!!

  • Doli Ripalino

    ape lah mau nonton pun pakai download segale

  • yet

    bosan

  • Abdulwafiy Wafiy

    lecelah kena downlod